PRIJS

Het ‘vloeibare goud’ heeft een prijs, dat is waar. Heb je de andere info even mee gelezen, dan begrijp je dat er in een premium evoo heel veel handenarbeid én high-tech productie zit. We zijn ervan overtuigd dat jij die kwaliteit ook zal proeven. En al dat harde en zware werk met als resultaat een topproduct, dat verdient ook een eerlijke vergoeding, vinden wij.

Dus nee, onze evoo’s zijn zowel qua prijs als qua smaak en kwaliteit niet te vergelijken met wat je meestal in de supermarkt vindt.

Een premium evoo is vooral gezonde smaakmaker, die gerechten verrassend makkelijk naar een hoger niveau tilt. Het is een kwaliteitsvol en puur natuurlijk basisingrediënt met bijzondere eigenschappen dat eigenlijk in geen enkele keuken zou mogen ontbreken.

We hopen dat je onze olijfolieën dan ook extra zal appreciëren wanneer je ermee aan de slag gaat. Omdat je weet hoeveel werk en vakmanschap eraan te pas komt om een relatief schaars product tot een fantastische en gezonde evoo te verwerken.